Laster...
Vennligst vent mens siden laster...
...
nytt produkt i handlekurven:
Andre aktuelle produkter:
1px

CD

 
Featherbrain - Hanne Hukkelberg
16900
Kjøp Featherbrain

Lagerstatus
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Featherbrain
Fantastisk fjerdealbum fra en av Norges mest særegne artister, anmeldt til terningkast 6 i Dagsavisen.

Hukkelbergs musikk har alltid vært preget av evnen til å hoppe uanstrengt mellom sjangre, og hennes tre første album var alle definert av distinkte lydbilder: Debuten Little Things (2005) var eksentrisk og eventyrlysten, oppfølgeren Rykestrasse 68 (2007) varm og lyrisk, mens Blood From A Stone (2009) utforsket et stort, romantisk indierock-lerret inspirert av artister som Cocteau Twins, Pixies, PJ Harvey og Sonic Youth. På sitt fjerde studioalbum, kritikerroste Featherbrain, plukker hun de beste elementene fra hvert av dem.

Ved å kombinere støyende gitarer, tunge rytmer, lyrisk letthet og et underfundig, vindskeivt lydbilde, skaper Hukkelberg en slags antikk popmusikk, kraftfull og sårbar på samme tid. Featherbrain er utvilsomt et utfordrende album, eksentrisk i både instrumentering (her er alt fra tekanner til mobiltelefoner) og struktur - men samtidig så melodiøst og følsomt utformet at helheten blir forbløffende fengende.

Featherbrain ble skrevet i New York i 2010, samme år som Hukkelberg turnerte med Wilco. Albumets siste spor, nydelig nedstrippede "Erik", er en duett med 88 år gamle Erik Vister.

Video
|
Lyttespor
Skuespillere
|
Sporliste
|
Anmeldelser

Utgitt
Format
CD
Sjanger
Antall spor
9
Spilletid
40 minutter
Label / Leverandør
Propeller Recordings / Musikkoperatørene
Bestillingsnummer
PRR51

KUNDER SOM KJØPTE Featherbrain KJØPTE OGSÅ 

MEST SOLGTE UTGIVELSER AV Hanne Hukkelberg