Laster...
Vennligst vent mens siden laster...
...
nytt produkt i handlekurven:
Andre aktuelle produkter:
1px

CD

 
Bomtur Til Jorda - Kråkesølv
16900
Kjøp Bomtur Til Jorda

Lagerstatus
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Bomtur Til Jorda
Nærmest ut av ingenting ble Kråkesølv fra Bodø et av de mest omtalte norske bandene på tampen av 2009, da debutalbumet Trådnøsting ble utgitt til strålende kritikker og påfølgende Spellemann-nominasjon. Oppfølgeren, Bomtur Til Jorda, er en musikalsk og tekstmessig videreføring av uttrykket man ble kjent med på debuten. Her etableres det umiskjennelige lydbildet til Kråkesølv for alvor, med gjennomkomponerte arrangementer og tekster på dialekt, samtidig som lytteren blir introdusert for nye kunstneriske grep og kreative vendinger.

I større grad enn tidligere bruker Kråkesølv deler av albumet til å utforske ytterpunktene i musikken. De snerrende gitarene på førstesinglen, "Nordavind mot varme kinn", avløses blant annet av akustisk gitarklang og flerstemt kor på "Lærebok/hodepute", mens de atmosfæriske stemningene (et av bandets varemerker) tas til nye høyder på tittelkuttet. Tekstene er denne gang også noe mer utadvendte, samtidig som det sjelegranskende uttrykket fra debuten er intakt.

Albumet er spilt inn analogt i Grand Sport Studios i Oslo, noe som har bidratt til et mer skittent og direkte lydbilde. Øystein Greni fra Bigbang har produsert sammen med bandet, og miksingen er gjort av Cato Salsa-bassist Christian Engfelt (The Lionheart Brothers, Serena-Maneesh). Blant gjestene finner vi Greni sjøl og Truls Heggero fra Lukestar. Jazzmusiker Tore Johansen fra Bodø har skrevet arrangementer for strykere og blåsere.
Video
|
Lyttespor
Skuespillere
|
Sporliste
|
Anmeldelser

Utgitt
Format
CD
Sjanger
Antall spor
11
Label / Leverandør
Kråkesølv / Musikkoperatørene
Bestillingsnummer
KRKSLV003

KUNDER SOM KJØPTE Bomtur Til Jorda KJØPTE OGSÅ 

MEST SOLGTE UTGIVELSER AV Kråkesølv