Laster...
Vennligst vent mens siden laster...
...
nytt produkt i handlekurven:
Andre aktuelle produkter:
1px

CD

 
Days Of Transcendence - Pelbo
16900
Kjøp Days Of Transcendence

Lagerstatus
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Days Of Transcendence
I 2010 debuterte den trondheimsbaserte jazzrocktrioen PELbO med et selvtitulert førstealbum som imponerte mange. 80 konserter i inn- og utland fulgte, det samme gjorde en Spellemann-nominasjon og et rykte som et av landets mest lovende band. Det startet med andre ord bra, men på oppfølgeren Days Of Transcendence heves nivået ytterligere. Og det med overraskende resultat.

I stedet for å satse på det trygge, kjente og sikre dro nemlig PELbO til ytterst i havgapet, bosatte seg på en øy midt i stormen, frigjorde seg fra alt som hadde vært og startet på nytt. Ine Hoem (vokal), Kristoffer Lo (tuba) og Trond Bersu (trommer) formet deretter andrealbumet til en skummel, mørk og kompromissløs opplevelse hvor de samtidig beholder det stramme grepet rundt gruppas sentrale element - popmelodien som hekter seg fast.

Days Of Transcendence er produsert og mikset av støyjazzmester Stian Westerhus i samarbeid med bandet, samt mastret av Helge "Deathprod" Sten. Albumomslaget er håndtegnet av gatekunstkollektivet Skurktur.
Video
|
Lyttespor
Skuespillere
|
Sporliste
|
Anmeldelser

Utgitt
Format
CD
Sjanger
Antall spor
9
Label / Leverandør
Riot Factory / Musikkoperatørene
Bestillingsnummer
RFAC25

KUNDER SOM KJØPTE Days Of Transcendence KJØPTE OGSÅ 

MEST SOLGTE UTGIVELSER AV Pelbo