5 denne uka

Vi tar en kjapp titt på noen av ukas heteste samtaletemaer på kontoret.

1. Radiohead

Radioheads nyeste har fått mye spilletid denne uka, og vi kan bare si oss enige i all anmelderrosen. Fantastisk skive (som slippes på CD og LP 17. juni).

 


2. Cannes-festivalen

Denne uka åpnet årets utgave av verdens viktigste filmfestival, med en rekke interessante filmer på programmet. På denne siden har vi samlet trailere for noen av dem, og i tillegg er vi svært spente på Oliver Assayas Personal Shopper med Kristen Stewart i hovedrollen:   

 


3. Uncharted 

Denne uka ble endelig Uncharted IV: A Thiefs End sluppet. Spillet har fått anmelderne til å juble av begeistring, og har i skrivende stund en Metacritic-score på hele 93/100. Da må man jo koste på seg en liten skrytetrailer:   

 


4. Kvelertak 

Den siste uka har vi hatt Facebook-turné med Kvelertak, der vi postet både videoer, sniklytter og konkurranse. Turnéen er nå over, men du kan fortsatt se videoene på Facebook-siden vår - og ikke minst kose deg med skiva som nå er i salg!   

 


5. Ny trailer for Assassin's Creed-filmen 

Denne uka fikk vi den første titten på kommende Assassin's Creed, basert på den enormt populære spillserien. Med Michael Fassbender i hovedrollen, omgitt av toppfolk som Marion Cotillard, Michael K. Williams og Brendan Gleeson, tipper vi denne er av interessere for både gamere og filmfans:

 


Se alle innlegg