5 denne uka

Vi tar en kjapp titt på noen av ukas heteste samtaletemaer på kontoret.

1. Game Of Thrones

Sjette sesong er i gang, og i andre episode ble det mildt sagt fart på sakene. Nå er vi skikkelig spente på fortsettelsen - og forventningene blir ikke akkurat noe mindre av teaseren for neste episode:

 

PS: Sesong seks kan forhåndsbestilles på DVD og Blu-ray nå


2. Beyoncé

I tung rotasjon denne uka også, og Lemonade blir jo bare bedre og bedre! I skrivende stund topper albumet Billboard-lista, og alle de tolv låtene er dessuten inne på Topp 100-lista. På fredag slippes CD+DVD med albumet og den tilhørende filmen - sistnevnte svært kunstnerisk teaset her: 

 


3. Call Of Duty: Infinite Warfare 

Jepp, da er det bekreftet! 4. november slippes Infinite Warfare, det nye kapittelet i den enormt populære spillserien. Dette er det mange som gleder seg til, sjekk traileren her (og husk Early Bird-tilbud pluss Legacy Edition med Modern Warfare Remastered):   

 


4. Radiohead 

Da bandet blant annet slettet seg selv fra nettet, ble det for alvor fart i ryktene om at ny musikk var rett rundt hjørnet. Og jaggu - 3. mai fikk vi den nye låta "Burn The Witch". Mørk, vakker og forhåpentligvis en bekreftelse på at ny Radiohead-skive ikke er langt unna. Se den finfine videoen her:   

 


5. Ny film fra Studio Ghibli 

Det japanske animasjonsstudioet Studio Ghibli er høyt elsket for sine nydelige filmer, og denne helga er det endelig norsk kinopremiere på Marnie - min hemmelige venninne (DVD og Blu-ray slippes 12. september). I mellomtiden koser vi oss med traileren:   

 


Se alle innlegg