5 denne uka

Uke 22: Vi tar en kjapp titt på noen av de heteste samtaleemnene på kontoret.

1. Harry Potter er tilbake

Her gledet vi oss til julislippet av engelske Harry Potter & The Cursed Child, og så kom nyheten om at den også utgis på norsk i høst. Dobbel glede! Boka er som kjent manuset til den todelte teateroppsetningen med samme navn, som settes opp i London neste uke. 

 

 Vi har samlet den nye boka og mye annet fra Potter-universet:

 


2. Hvor drar Zlatan?

Så mange spørsmål: Når signerer han for Manchester United? Eller stikker han kanskje til USA eller Kina? Hva om han likevel drar hjem til Malmö? Mens vi venter på svaret, blar vi nok en gang i selvbiografien hans - som selvfølgelig er med i vårt utvalg anbefalte fotballbøker

PS: Ikke glem fotballquizen som kan sikre deg en EM-tur til Frankrike i juli!


3. Kinopremiere: Et helt halvt år 

Denne helga er det premiere på filmatiseringen av Jojo Moyes bestselgende roman Et helt halvt år (eng. tittel: Me Before You). Boka - som du finner her - har solgt over 650 000 eksemplarer i Norge.

NB: Nå kan du forhåndsbestille filmen til spesialpris 129,50 (DVD/Blu-ray) hos oss. 

 


4. Årets beste spill? 

Overwatch ble strengt tatt sluppet forrige uke, men har fått så overstrømmende anmeldelser at vi tar det med uansett. IGN.com gir for eksempel 9.4/10 og oppsummerer greit: "Slick, gorgeous, and flush with tactical depth, Overwatch is the new gold standard for multiplayer shooters."

Ute nå til Playstation 4, Xbox One og PC.  

 


5. Nytt album fra Paul Simon 

Favoritten Paul Simon, legendarisk i kraft av både Simon & Garfunkel og hans lange solokarriere, er ute med splitter nytt album nå. Stranger To Stranger (tilgjengelig på CD, deluxe-CD og vinyl) hylles internasjonalt for både sjangerlek og gjennomført uttrykk, her på berget med solide femmere i blant annet Dagbladet og Dagsavisen.

 


Se alle innlegg