5 denne uka

Uke 23: Vi tar en kjapp titt på noen av de heteste samtaleemnene på kontoret.

1. Fotball-EM (så klart!)

Ventetiden er endelig over. Foran oss ligger fire uker med 52 kamper, minimum (!) 4680 minutter med det beste europeisk fotball har å by på. Kommer Les Bleus til å seile gjennom på eget gress? Skal Three Lions bli kvitt femti år med smerte? Eller hva med Spania? Eller nederlagsdømte Gli Azzurri? Og Belgia? Eller Die Mannschaft? Som en viss racerbilsjåfør sa det: Time vil sjåv.

PS: Husk fotballquizen som kan sikre deg en EM-tur til den ene semifinalen i juli!

PPS: FIFA 17 kan forhåndsbestilles nå, sikre deg Early Bird-pris 499,- til PS4 og Xbox One.


2. Kinopremiere: The Nice Guys

Buddy-actionkomedie med Russell Crowe og Ryan Gosling? Ja takk! The Nice Guys har premiere denne uka, og vi synes den ser riktig så artig ut. Sjekk traileren under - og hvis du skynder deg, kan du bli med i trekningen av kinobilletter på Facebook-siden vår.

Filmen kan forhåndsbestilles på DVD og Blu-ray nå.


3. Tegneserier 

Denne helga går Oslo Comics Expo av stabelen i hovedstaden, og i den anledning kjører vi et stort tegneseriesalg med 20% rabatt på tusenvis av titler. Men vær rask - tilbudet gjelder til og med lørdag 11. juni, kun i nettbutikken.

  


4. Ny skive fra Rival Sons 

Et av verdens største nye rockeband er hyperaktuelle med den rykende ferske fjerdeskiva Hollow Bones. Her er alt man kan ønske av klassiske rockeriff, følsomme melodier og sjelfulle passasjer – akkurat som vi er vant til med fra California-bandet – de drar det bare enda lenger denne gangen.

CD og LP er ute nå, inkludert en eksklusiv "Norway Edition" på frekk rød vinyl.  

 


5. Kinopremiere 

Avslutningsvis tar vi med en annen ny film vi er svært spente på, nemlig skrekkthrilleren The Neon Demon som fikk mye oppmerksomhet i forbindelse med årets Cannes-festival. Regissør er den alltid provokative dansken Nicolas Winding Refn (Drive, Bronson, Only God Forgives), så her er det lov med forventninger.

Filmen kan forhåndsbestilles på DVD og Blu-ray nå.

 


Se alle innlegg