Nye TV-serier

Vi i Platekompaniet er ekstremt glade i TV-serier, og det er vi ikke alene om. Her er noen av nyhetene vi gleder oss aller mest til i 2017:

 

Twin Peaks

Ok, ok, denne er selvfølgelig ikke ny, men etter en pause på 26 år synes vi fortsettelsen av en av tidenes beste serier fortjener en plass på lista. Vi gleder oss. Og gruer oss bittelitt, fordi forventningene er så innmari høye. Men mest av alt - o lykke, det blir mer Twin Peaks! Serien som opprinnelig rullet over amerikanske TV-skjermer i 1990 og 1991 fortsetter i 2017, nok en gang under ledelse av serieskaperne David Lynch og Mark Frost. En lang rekke av de opprinnelige skuespillerne er fortsatt med, inkludert Kyle MacLachlan som FBI-agent Dale Cooper, i tillegg til nye tilskudd som Laura Dern, Naomi Watts, Jim Belushi og Jennifer Jason Leigh. Amerikansk premiere 21. mai (tips: legg inn e-postadressen din for å få beskjed straks DVD og Blu-ray blir tilgjengelig for bestilling). 

 


Big Little Lies

Denne miniserien er allerede i gang, og etter - i skrivende stund - tre episoder kan vi bare si at dette lover særdeles godt. Reese Witherspoon er fantastisk (og ikke så rent lite Tracy Flick-aktig) i rollen som den pågående alfa-mammaen Madeline Martha Mckenzie, omgitt av et stjernegalleri bestående av blant andre Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Alexander Skarsgård. I bunnen av Big Little Lies ligger et mordmysterium, men vi synes det er vel så spennende er å følge mødrene i deres utad idylliske, men innad akk så intrigefylte og konkurransepregede hverdag. Regien er ved Oscar-nominerte Jean-Marc Vallée, manus skrevet av David E. Kelley (Chicago Hope, Ally McBeal).

 


Iron Fist

Det blir mye Marvel på TV i 2017. The DefendersThe Punisher, The Inhumans og, aller først ut: Iron Fist. Finn Jones har hovedrollen som Danny Rand / Iron Fist, mens rollelista for øvrig inneholder blant andre Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup, Tom Pelphrey og Rosario Dawson.

 


American Gods

Det er minst to svært gode grunner til å glede seg til American Gods: Serien er basert på Neil Gaimans roman, og har Bryan Fuller (Hannibal, Dead Like Me, Wonderfalls, Pushing Daisies) bak roret. I de største rollene møter vi Ricky Whittle, Ian McShane og Emily Browning.

 


The Handmaid's Tale

Margaret Atwoods dystopiske roman blir TV-serie med Elisabeth Moss i hovedrollen. "I had another name, but it's forbidden now. So many things are forbidden now. My name is Offred, and I intend to survive." Gufne greier - forhåpentligvis på en bra måte.

 


Flere TV-serier? Sjekk utvalget vårt på DVD her og Blu-ray her.