Star Wars-konkurransen - sjekk premiene

Du har fått med deg vår store Star Wars-konkurranse? I premiepotten ligger en fantastisk tur for to til Star Wars-festival i London samt en rekke stilige effekter fra Episode VII -The Force Awakens, og på denne siden kan du lese mer om de forskjellige premiene. Og husk - vi trekker både en hovedvinner og fem bonusvinnere, så her er det flere muligheter til å stikke av med noe tøft. Alt du må gjøre for å delta er å følge anvisningene på loddet som følger med når du kjøper The Force Awakens hos oss (innen 15. mai).

Ok, over til premiene:

Førstepremie: 

Hovedpremien i konkurransen - selve rosinen i pølsa, om du vil - er en tur for to til Star Wars Celebration Europe 2016, sommerens høydepunkt for alle Star Wars-frelste. Men hva er egentlig denne festivalen? 

Star Wars Celebration, som i år går av stabelen 15.-17. juli i London, er kort oppsummert "the ultimate fan experience focused on a galaxy far, far away..." - en festival der fans i alle aldre, fra hele verden, samles for å feire det popkulturelle fenomenet som er Star Wars. I løpet av de tre morsomme dagene festivalen varer, får du oppleve kostymer, utstillinger, et interaktivt messeområde, visninger, eksklusivt merchandise, kjendisgjester, paneler, autografsigneringer, fan-inspirerte aktiviteter og andre overraskelser.  

Hovedvinneren får altså en reise for to personer til Star Wars Celebration i London, inkludert flybilletter, overnatting på hotell og selvfølgelig billetter til selve festivalen. Og som om ikke det var nok, inneholder premien også en herlig, radiostyrt utgave av fanfavoritten BB-8 (se bilde lenger ned på siden). PS: Dersom vinneren er under 18, må vedkommende ha med seg en voksen på turen.

Trøstepremier:

I tillegg til den fantastiske førstepremien, vi vi også dele ut noen temmelig frekke trøstepremier. Fem vinnere vil få hver sin premiepakke med diverse effekter fra The Force Awakens. Her vil det være ulikt innhold i de forskjellige pakkene, men det som skal fordeles på de heldige fem er blant annet:

Radiostyrt BB-8 (denne får også førstepremievinneren)

 

Black Series Darth Vader lyssverd 

 

 Black Series Die Cast hjelmer (pyntegjenstand)

 

LEGO Tie Fighter

... og vi har i tillegg noen t-skjorter, krus og andre effekter som også skal fordeles på de fem trøstepremiepakkene. Lykke til i konkurransen!

PS: Vil du ha mer Star Wars? Filmer, serier, musikk, spill, bøker og merchandise finner du samlet på denne siden.