TV-serier vi gleder oss til

I juni og juli har amerikanerne premiere på en rekke nye TV-serier. Vi håper selvfølgelig at de finner veien til norske skjermer litt brennkvikt, og mens vi venter tar vi en titt på noen av trailerne ...

Outcast

Fan av The Walking Dead? Outcast er basert på en annen av Robert Kirkmans populære tegneserier, denne gang med Patrick Fugit (Almost Famous, Gone Girl) i hovedrollen. 

 


Feed the Beast

Ny serie fra AMC (Mad Men, Breaking Bad, The Walking Dead) der David Schwimmer og Jim Sturgess spiller to venner som får trøbbel med mafiaen når de åpner en ny restaurant. Basert på den danske serien Bankerot.

 


Roadies

Cameron Crowe (Almost Famous, Singles) er skaperen av Roadies, den nye Showtime-serien der vi får et musikkfylt innblikk i hverdagen til turnélivets ofte glemte helter. I hovedrollene: Luke Wilson og Carla Gugino.

 


The Night Of

John Turturro (Miller's Crossing, The Big Lebowski) spiller hovedrollen i denne åtte episoder lange HBO-miniserien som tar for seg den intrikate historien rundt en fiktiv mordsak i New York.

 


Vice Principals

Nok en HBO-serie, men denne langt lystigere. Komedien Vice Principals følger livet på en amerikansk high school og dem som nesten styrer den - de to assisterende rektorene (spilt av Danny McBride og Walton Goggins).

 


Flere TV-serier? Sjekk hele utvalget vårt på DVD her og Blu-ray her.

Og husk - til og med søndag 19. juni har vi stort 3 for 2-tilbud på hundrevis av serier: