Inngår i

2012 (4K Ultra HD + Blu-ray)

219,00 21900 Veil. pris 329,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I 2009 gir et høyt ansett panel av vitenskapsmenn verdens ledere beskjed om at jorden slik vi kjenner den snart vil opphøre å eksistere. Fram mot 2012 blir det dermed utarbeidet en plan for å redde så mye av menneskeheten som mulig, men det viser seg å være umulig å redde alle.

Mens Jackson Curtis og hans to barn er på familietur i Yellowstone snubler de over et enormt forskningsanlegg i bunnen av en uttørket innsjø, og dermed oppdager de den kommende apokalypsen som regjeringen selvfølgelig har holdt hemmelig. Jackson må ta saken i egne hender og setter i gang et kappløp for å redde både familien og seg selv, mens de kjemper seg gjennom jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier og alle de naturkatastrofer naturen kan utsette menneskeheten for.

Med en mildt sagt utrolig handling, generøst krydret med storslagne effekter og solide doser humor, er 2010 en real katastrofefilm av den gode, gamle skolen. Regissør Roland Emmerich har tidligere stått bak actionsuksesser som Independence Day og The Day After Tomorrow.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2021
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sone B
Sjanger Science Fiction Antall disker 2
Undertekster Dansk, Norsk, Svensk Regissør Roland Emmerich
Skuespillere Amanda Peet, John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson Bestillingsnummer 1302593

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i