Inngår i

21 Jump Street / 22 Jump Street (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
21 Jump Street
De tidligere skolehaterne Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) har mot alle odds blittpolitipartnere. Mindre overraskende: De er ikke spesielt dyktige. Duoen blir dermed overført til politiets hemmelige Jump Street-enhet, hvor de benytter seg av sitt ungdommelige utseende for å spane på den lokale videregående skolen.

Våpen og politiskilt byttes ut med skolesekker når Schmidt og Jenko må risikere livet for å etterforske en farlig narkotikaliga. Men de finner raskt ut at skolen er totalt forandret siden sist de var elever - og ingen av dem er klare for å bli konfrontert med den angsten det innebærer å bli en tenåring igjen, eller alle problemene de trodde de hadde lagt bak seg.

22 Jump Street
Etter å ha overlevd videregående (to ganger!), er det duket for nye utfordringer for politibetjentene Schmidt og Jenko når de må gå undercover på et lokalt college. Mens Jenko møter likesinnede på skolens fotballag, og Schmidt infiltrerer de bohemske kunstklassene, begynner de begge å stille spørsmålstegn ved partnerskapet. Nå må de ikke bare prøve å løse oppdraget sitt - de må også klare å omgås hverandre som siviliserte voksne.

Men hvis de to barnslige kompisene skal ha noe håp om å modnes til ekte menn, er kanskje et år på college det beste som noensinne har hendt dem?
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 41 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Phil Lord / Chris Miller Skuespillere Channing Tatum, Ice Cube, Jonah Hill
Bestillingsnummer 52GSB6233417

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også