300 / 300 - Rise Of An Empire (BLU-RAY)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
300 (2007) - Regi: Zack Snyder
Frank Millers (Sin City) storslåtte, malende roman kaster seg blodig og tordnende inn på lerretet, og skaper ærefrykt med sin ville visuelle stil i en intens miks av levende bilder og CGI-animasjon. Filmen gjenforteller den eldgamle historien om slaget ved Thermopylae, og tegner et livaktig bilde av det voldsomme sammenstøtet hvor kong Leonidas (Gerard Butler) og 300 spartanere ofret livet i kampen mot Xerxes (Rodrigo Santoro) og hans massive persiske armé.

300 - Rise Of An Empire - (20014) - Regi: Noam Murro
Den greske generalen Themistokles slåss mot en massiv invasjon fra Persia. Mostanderene er ledet av guden Xerex som nå ikke lenger er udødelig og den hevnlystne persiske marinekommandøren Artemisia.

300 - Rise of an Empire er basert på Frank Millers bok Xerex. I denne delen av den episke sagaen om krigen mellom Hellas og Persia er handlingen lagt til sjøs. Den greske generalen Themistokles forsøker å forene hele Hellas, noe som kan forandre krigen i sin helhet. Themistokles skaffer seg nye allianser, men Xerex sin hær er fremdeles i overtall både til sjøs og til lands.

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Skuespillere David Wenham, Dominic West, Eva Green, Gerard Butler, Hans Matheson, Lena Headey, Sean Bean Bestillingsnummer 1000505215

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i