42 (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"Helt" er et ord som ofte blir brukt innen idrett, men heltemot handler ikke alltid om idrettsprestasjonene. 42 forteller historien om to menn - den enestående utøveren Jackie Robinson (Chadwick Boseman) og den legendariske manageren til Brooklyn Dodgers, Branch Rickey (Harrison Ford) - og deres modige kamp mot fordommer som endret både baseballsporten og verden for alltid.

I 1946 ble Robinson signert til laget av Rickey. Dermed brøt de den beryktede fargebarrieren i Major League Baseball. Utsatt for rasisme fra alle kanter, viste Robinson et usedvanlig mot ved å la sitt talent på banen snakke for seg - noe som til slutt vant over fansen så vel som hans lagkamerater, og banet vei for at andre kunne følge i hans fotspor.

Bonusmateriale

  • Stepping Into History
  • Full-Contact Baseball
  • The Legacy Of The Number 42

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 8 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Brian Helgeland Skuespillere Andre Holland, Chadwick Boseman, Christopher Meloni, Harrison Ford, Lucas Black, Nicole Beharie
Bestillingsnummer 1000410048 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende