A Single Man (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Moteskaper Tom Ford debuterer som manusforfatter og regissør med en film som har fått kritikerne til å trille yatzy i femmere. A Single Man ble nominert til Gulløven for beste film ved filmfestivalen i Venezia. Colin Firth vant samme sted prisen for beste skuespiller, og ble dessuten belønnet med en Oscar-nominasjon for sin innsats.

Vi er i Los Angeles, det er 1962 - en tid hvor alles øyne er rettet mot Cuba-krisen. Vi møter homofile George Falconer (Firth), en britisk professor som leter etter meningen med livet etter at kjæresten hans omkom i en bilulykke. George lever i fortiden, hans fremtidstro er ikkeeksisterende. Vi følger ham gjennom en dag i hans liv, en dag som leder ham i retning av et valg. Han må bestemme seg. Kan han finne ny mening mening med livet, etter kjærestens bortgang? George utfordres av sin nærmeste venn Charley (Julianne Moore), en 48 år gammel skjønnhet som selv kjemper med sine egne håp for fremtiden og kjærligheten.

A Single Man er en film om hvordan kjærlighet og tap påvirker oss på de mest grunnleggende vis, og som skildrer den komplekse kampen homofile har måttet utkjempe for rettigheter og forståelse. Ford imponerer stort med denne sofistikerte og stilsikre debuten, basert på en roman av Christopher Isherwood.

Bonusmateriale

  • About the production

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Drama, Skeiv Film
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Tom Ford Skuespillere Colin Firth, Ginnifer Goodwin, Julianne Moore, Matthew Goode, Nicholas Hoult, Ryan Simpkins
Bestillingsnummer ICON70205 Serie Skeiv film

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie