Adventureland (UK-import) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Fra regissøren av Superbad kommer Adventureland, et festlig skråblikk på kaotisk ungdomstid og drepende kjedelige sommerjobber på slutten av 80-tallet.

Jesse Eisenberg (Zombieland, The Squid And The Whale) er James Brennan, nylig ferdig med college og i mangel på noe bedre å gjøre ansatt ved den lokale fornøyelsesparken. Jobben er dypt meningsløs, og han er omgitt av snålinger, dophuer og andre fortapte sjeler. Jesse faller hardt for angstfulle Em (Kristin Stewart, Twilight), men hun har visst noe på gang med vedlikeholdsmann og deltidsrocker Mike (herlig spilt av Ryan Reynolds) - parkens bad boy og jentefut, som sjarmerer pikene med tvilsomme historier om den gangen han jammet med Lou Reed.

Adventureland har sin del av kroppshumor (tenk oppkast og ereksjoner), men byr også på mer subtile vittigheter. Fine skuespillerprestasjoner, et nyansert manus og det glimrende soundtracket - med The Replacements, Hüsker Du, Bowie og selvfølgelig Lou Reed - gjør filmen til en umiddelbar favoritt.

NB! Denne utgaven har ikke norske undertekster.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Bonusmateriale
  • Frigo's Taps - A Satiric 'How To' On Inflicting Unexpected Pain
  • Lisa P's Guide To Style
  • Welcome To Adventureland - Adventureland Commercials, Orientaion & Training Vidoes, Drug Policy
  • Deleted Scenes
  • Just My Life - The Making Of Adventureland
  • Feature Commentary With Director Greg Mottola & Actor Jesse Eisenberg
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2009
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Komedie Antall disker 1
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Greg Mottola Skuespillere Bill Hader, Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Kristen Wiig, Martin Starr, Ryan Reynolds
Bestillingsnummer MIRLGB94430

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende