Alvin Og Gjengen 1, 2 & 3 (BLU-RAY)

149,25 14925 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Alvin Og Gjengen (2007) - Regi: Tin Hill
Låtskriveren Dave Seville (Jason Lee) sliter, men da han åpner hjemmet sitt for de talentfulle og sjarmerende ekornene Alvin, Simon og Theodore, blir de musikksensasjoner over natten. En grådig plateprodusent (David Cross) planlegger å utnytte gutta ved å sende dem på en utmattende men innbringende turné. Nå må Dave gjøre bruk av både kløkt og list for å få den lille familien sin tilbake før det er for sent!

Alvin Og Gjengen 2 (2009) - Regi: Betty Thomas
Når manager og låtskriver Dave (Jason Lee) havner i en ulykke må Alvin, Simon og Theodore flytte ham inn til sin kule fetter Toby. De får da beskjed om å begynne på skolen slik som alle andre barn, noe som viser seg å ikke være helt lett for de små rockestjernene.

På skolen opplever de det samme som alle andre gutter gjør: gruppepress, sport og jenter! Og med "jenter" menes da de tre søte "Chipettes" som også har sitt eget rockeband. Det oppstår ikke bare rivalisering mellom gruppene, men også søt musikk...

Alvin Og Gjengen 3 - Chip-O-Hoi (2011) - Regi: Mike Mitchell
Alvin, Simon, Theodor og Chipettene lever livets glade dager til fulle, dansende og syngende om bord på et cruiseskip i Karibien. Men når ulykken er ute og våre venner havner overbord, skylles de i land på en tropisk øy. Der oppdager de etter hvert at øya ikke er så øde som de først trodde, og blir nødt til å sette fantasien i sving for å komme seg hjem igjen.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 26 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere David Cross, Jason Lee, Justin Long, Zachary Levi
Bestillingsnummer FPHE-460390 Serie Alvin Og Gjengen
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende