Amors Baller (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Amors Baller er en norsk ungdomskomedie med handlingen lagt til velkjente Norway Cup, spekket med humor, romantiske sommernetter og drivende konflikter både av og på banen.

Svenske Lucas (Kåre Hedebrant, La Den Rette Komme Inn) flytter fra Stockholm til en liten norsk by og forelsker seg umiddelbart i Susanne, keeper på det lokale jentelaget. Han blir kjent med den overvektige og sexfikserte sønnen til treneren, og med han som sparringspartner, legger Lucas en plan for å vinne Susannes hjerte. Han blir med det lokale guttelaget til Norway Cup for å bli kjent med henne, men Susanne har kjæreste - og Lucas skal raskt forstå at veien til kjærlighet kan være brolagt med både løgner og uvennskap.

Bonusmateriale

  • Intervjuer
  • Filmklipp fra kinopremieren
  • Last ned Grimsrud-sangen mp3

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 16 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Kristoffer Metcalfe Skuespillere Eira K. Stuedahl, Fridtjov Såheim, Harald Borg Weedon, Isak Nikolai Iveland Solli, Jana Opsahl, Kåre Hedebrant
Bestillingsnummer 460209 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende