Andrea Bocelli - Musikkens Stillhet (DVD + Blu-ray)

Slippes 31/12
179,50 17950 Veil. pris 199,50
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato

Mesterregissøren Michael Radford har begeistret et stort publikum tidligere, gjennom sine filmer Postmannen (1994), 1984 (1984) og Kjøpmannen i Venedig (2004). Til dags dato har Andrea Bocelli solgt mer enn 80 millioner album på verdensbasis.

Alle kjenner til Andrea Bocelli: stemmen, sangene og hans internasjonale popularitet. Lite er imidlertid kjent om privatlivet hans og kampene han har kjempet i livet sitt.

Amos Bardi (Andrea Bocellis alter ego) ble født med en fantastisk stemme som lovet godt for fremtiden. Men han kjempet også med et alvorlig øyeproblem som førte til at han nesten var blind. Sykdommen gjør at han må gå gjennom flere operasjoner som viser seg å være forgjeves, når en forferdelig ulykke gjør at han blir helt blind. Til tross for alt dette gir ikke Amos opp. Drevet av sterke ambisjoner og lidenskap, jobber han hardere enn alle andre, i hver bevegelse, hvert skritt og med hver sang for å oppnå sine mål om storhet. 

Denne utgivelsen er eksklusiv for Platekompaniets kunder, og kommer som en kombinert blu-ray- og DVD-utgave, det vil si at disk 1 er DVD-utgaven av filmen, mens disk 2 er filmen i høyoppløst versjon, på blu-ray. 

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format DVD + Blu-ray Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 2
Undertekster Norsk Regissør Michael Radford
Skuespillere Antonio Banderas, Ennio Fantastichini, Francesco Salvi, Jordi Mollà, Luisa Ranieri, Toby Sebastian Bestillingsnummer NY-BOCELLIDVD
Serie Andrea Bocelli

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende