Änglagård - Sommeren Etter (BLU-RAY)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Regissør Colin Nutley tar oss igjen med til Yxared i Västergötland, hvor småbylivet nok en gang byr på utfordringer for de bohemske bestevennene Fanny (Helena Bergstrøm) og Zac (Richard Wolff). Oppfølgeren til publikumssuksessen Änglagård lever opp til forventningene med lun dramatikk og fornøyelig humor.

Når Fanny og Zak vender tilbake til Änglagård etter en lang reise rundt i verden, oppdager de at huset har brent ned. Nabogubben Ivar føler at ulykken var hans skyld, og tilbyr seg å betale for gjenoppbyggingen med pengene han vant i lotto - en gevinst han har holdt skjult for broren Gottfrid. Når sannheten kommer for en dag blir Gottfrid alt annet enn blid, så for å bedre situasjonen tar Ivar med seg Fanny, Zak og broren til New York. Målet med reisen er å finne karenes tredje bror, Sven, men også hjemme i Yxared er det forviklinger å nøste opp i - for hvem er det egentlig som er Fannys pappa?

Colin Nutley (Under Solen, Sprengeren) har i alt regissert tre Änglagård-filmer, den siste med svensk premiere i 2010. De to første ble hver sett av over en millioner svensker på kino.

Produktfakta

Produksjonsår 1994 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 14 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Colin Nutley Skuespillere Helena Bergström, Rikard Wolff, Sven Wollter, Tord Peterson
Bestillingsnummer 460159 Serie Svenske Filmklassikere, Änglagård

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende