Änglagård (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Med sine sjarmerende skråblikk på det svenske småbylivet gjorde dramakomedien Änglagård braksuksess da den hadde kinopremiere i 1992. Ved hjelp av et uforglemmelig persongalleri, flott musikk og naturskjønne omgivelser tar regissør Colin Nutley et varmt og humoristisk oppgjør med bygdedyrets fordommer.

Den lokale einstøingen som eier gården Änglagård dør. Befolkningen i den trauste lille byen blir både overrasket og forarget når hans ukjente barnebarn dukker opp i begravelsen og krever gården, for Fanny (Helena Bergstrøm) er slett ikke hva naboene er vant til - eller ønsker. En cabaretartist fra Berlin som bor sammen med sin homofile, motorsykkelkjørende kamerat Zac (Richard Wolff)? Nei takk. Det er nok av naboer som ikke legger skjul på sin forakt for det underlige paret, men utseendet som kjent ikke det eneste som teller - og Fanny har dessuten sine egne spørsmål som trenger svar.

Colin Nutley (Under Solen, Sprengeren) har i alt regissert tre Änglagård-filmer, den siste med svensk premiere i 2010. De to første ble hver sett av over en millioner svensker på kino.

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 2 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Colin Nutley Skuespillere Helena Bergström, Reine Brynolfsson, Rikard Wolff, Sven Wollter
Bestillingsnummer 460160 Serie Änglagård
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i