Annie Hall (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Woody Allen på sitt beste: Den legendariske amerikanske filmskaperen fikk i 1977 sitt store gjennombrudd med vidunderlige Annie Hall. Allens romantiske komedie ble belønnet med fire Oscar-priser, deriblant for beste film, og ga ham status som en av de ledende intellektuelle filmskaperne.

Alvy Singer (Woody Allen) er en av Manhattens mest geniale komikere, men han sliter med kjærligheten. Bestevennen Rob presenterer Alvy for den forvirrede, sjarmerende nattklubbdanserinnen Annie Hall (Diane Keaton), og plutselig er Alvy forelsket - men saboterer forholdet med sin egen usikkerhet. Annie føler seg tvunget til å forlate ham til fordel for Los Angeles og en ny elsker (Paul Simon). Alvy innser at han kanskje har mistet Annie for alltid, men er likevel klar til å gjøre hva som helst - selv kjøre på Los Angeles' forferdelige motorveier - for å gjenerobre kjærligheten.

I tillegg til Allen, Keaton (for øvrig med en ikonisk garderobe) og Simon møter vi skuespillere som Tony Roberts, Tracey Walter, Shelley Duvall, Carol Kane, Christopher Walken og Colleen Dewhurst.

Produktfakta

Produksjonsår 1977 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Woody Allen Skuespillere Carol Kane, Diane Keaton, Tony Roberts, Woody Allen
Bestillingsnummer 1602607000 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i