Apocalypse Now / Apocalypse Now Redux (UK-import) (BLU-RAY)

251,10 25110 Veil. pris 279,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Denne doble spesialutgaven av Francis Ford Coppola tidløse mesterverk fra 1979 inneholder både originalfilmen og den utvidede Redux-versjonen fra 2001, begge i det opprinnelige 2.35:1-formatet. Her er dessuten mer enn ni timer med bonusmateriale, inkludert nye intervjuer med Coppola, Martin Sheen og manusforfatter John Milius.

Kaptein Benjamin Willard glir inn og ut av søvnen på et lummert hotellrom i Saigon. Minnene fra krigen ligger som et filter foran fornuften. Ingen ting betyr lenger noe for kapteinen som har sett alt av menneskelig nedrighet i den vietnamesiske jungelen. Så må han ut i tjeneste igjen. Oppdraget er spesielt, selv for krigsvante Willard. Høyt dekorerte oberts Kurtz i den amerikanske hæren må myrdes av sine egne på grunn av krigsforbrytelser. Mens Vietnamkrigen raser har den drapsvillige obersten bygget sitt eget hovedkvarter - utenfor amerikansk militær kontroll. Kurtz har med blodige bokstaver bedt sine overordnede dra til helvete. Han vil selv råde over liv og død i en krig som er ute av kontroll. Med en kanonbåt som fremkomstmiddel setter Willard kursen for Kurtz, rett over grensen til Kambodsja. Det blir en reise gjennom krigens galskap som ender i et møte med selve personifiseringen av vanviddet - oberst Kurtz.

Francis Ford Coppola (Gudfaren-trilogien) har regissert denne episke krigsklassikeren hvor hovedrollene som Kurtz og Willard spilles av henholdsvis Marlon Brando og Martin Sheen. Blant de øvrige skuespillerne er kjente navn som Robert Duvall, Dennis Hopper og Harrison Ford.

Produktfakta

Produksjonsår 1979 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Krigsfilm
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 16 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Francis Ford Coppola Skuespillere Albert Hall, Dennis Hopper, Frederic Forrest, Harrison Ford, Laurence Fishburne, Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Sam Bottoms
Bestillingsnummer OPTBD2340

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i