Arthur (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Arthur Bach (Russel Brand) er ingen hvem-som-helst. Han er en uansvarlig sjarmør og en tørst playboy. I tillegg har han en tendens til å søke støtte i sin store formue - og sin langt mer fornuftige hushjelp Lillian Hobson (Helen Mirren) - når han lukter trøbbel.

Men nye og større utfordringer dukker opp, og Arthur blir stilt overfor et valg. På den ene siden, et fornuftsbryllup som vil sikre hans fremtidige status og livsstil. Og på den andre, en usikker fremtid med en som ikke kan kjøpes for penger: nemlig Naomi (Greta Gerwig), den første kvinnen han noensinne har elsket.

Inspirert av Naomi, og med uventet støtte fra Hobson, tar Arthur sitt livs største sjanse - og kaster seg ut i et valg som lærer ham hva det vil si å være mann.

Arthur, regissert av Jason Winer (TV-serien En Moderne Familie) er en nyinnspilling av den romantiske komedieklassikeren med Dudley Moore og Liza Minnelli fra 1981.

Bonusmateriale

  • Arthur Unsupervised
  • Gag Reel
  • Additional Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Utgitt 2011
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger Komedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 49 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Jason Winer
Skuespillere Greta Gerwig, Helen Mirren, Jennifer Garner, Luis Guzman, Nick Nolte, Russell Brand Bestillingsnummer 1000229255
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende