Askepott 2 & 3 (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Askepott 2 - Drømmer Blir Til Virkelighet
Askepott har flyttet inn på slottet og forsøker å lære seg hva det vil si å være en ekte prinsesse. De to vennene hennes, musene Gus og Jack, samt hennes gudmor den gode Feen, gjør hva de kan for å hjelpe henne med alt det nye. Askepotts første store utfordring er Kongens årlige bankett, hun vil gjerne arrangere den på sin måte, og Jack får sitt eget eventyr på slottet når den gode Feen forvandler ham til et menneske.

Askepott 3 - Den Magiske Tryllestaven
Prinsessen Askepott lever det perfekte liv på slottet – men en dag får den slemme stemoren tak i den gode feens magiske tryllestav. Hun går tilbake i tiden, endrer historiens gang og plutselig forsvinner prinsens minner av Askepott på ballet sammen med deres lykkelige slutt. Vil Jack og Gus klare å hjelpe Askepott? Kommer kjærligheten til å overvinne alt?

Bonusmateriale

  • Bli en prinsesse – 1st Edition
  • Bli en prinsesse – 2nd Edition
  • Musikalsk magi - Kortfilm
  • ”Put it Together” musikkvideo

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format BLU-RAY
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 28 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNY6029656
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i