Asterix Og Obelix Hos Britene (Blu-ray 3D)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
For å dra nytte av 3D-funksjonen trenger du en 3D-TV, samt en Blu-Ray-spiller med støtte for 3D.

3D-briller følger ikke med filmen.


Den fjerde filmatiseringen av Asterix' sprelske eventyr. I hovedrollene møter vi blant andre Edouard Baer, Gerard Depardieu og Catherine Deneuve.

Året er 50 f.Kr. Cæsar er sulten på nye erobringer og han bestemmer seg for å invadere øya som ligger i utkanten av den kjente verden, det mystiske landet kjent som Storbritannia. Seieren vil bli rask og total. Eller … nesten.

En ensom liten landsby klarer lenge å stå imot angrepene, men tappes raskt for krefter. Britenes dronning Cordelia bestemmer seg for å sende sin trofaste offiser Nutildax for å søke hjelp. Han drar til en annen liten landsby, velkjent for sin innbitte motstand mot romerne.

I denne galliske landsbyen har Asterix og Obelix allerede hendene fulle. Høvdingen har gitt dem ansvaret for å oppdra hans slubbert av en nevø, Provoix. Deres oppgave er å gjøre ham en ordentlig og ansvarsfull mann, men dessverre er de ennå langt fra å fullføre. Når Nutildax ankommer for å be om hjelp bestemmer gallerne seg for å gi ham en tønne av sin berømte trylledrikk. Asterix og Obelix vil ledsage ham og tønna tilbake til Storbritannia - sammen med Provoix. Denne seilasen synes å være en utmerket mulighet for å fullføre den unge mannens utdanning. Dessverre går ingenting helt som planlagt ...

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format Blu-ray 3D
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS HD (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Laurent Tirard Skuespillere Catherine Deneuve, Edouard Baer, Fabrice Luchini, Gerard Depardieu, Guillaume Gallienne, Vincent Lacoste
Bestillingsnummer B-5175 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i