Athana - Athana Symphonic Experience (Blu-ray + CD)

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
8.Mars 2013 gikk Athana, Stavanger Symfoniorkester og Stewart Copeland på scenen i Zetlitz salen i Stavangers nye storstue, Stavanger Konserthus. Dette ble foreviget og dokumentert som en av de større musikalske opplevelsene som skjedde i Stavanger våren 2013. Sjelden opplever man 10 minutt stående applaus. Sjekk ut hvorfor nettopp dette skjedde...


Historien
2008 var kulturbyåret i Stavanger. I etterkant av dette ble det opprettet et kulturbyfond, som skulle forlenge effekten av aktivitetene som dette året genererte. Athana hadde sammen med bassist Øyvind Grong, som er tubaist i SSO syslet med tanken på å gjøre noe i stor format sammen med SSO og en søknad ble sendt. På grunn av at prosjektet vokste seg større og større, ble den innvilget i to omganger. Samarbeid med lokale Electrocompaniet ble også en realitet, noe som førte til ennå større budsjett og flere muligheter. Idéen med å få et stort navn på plakaten, presset seg fram, og etter mye leting i email-korridorene, kom Stewart Copeland inn i prosjektet. Med særdeles velvilje fra SSO og våre sponsorer, ble dette en realitet. En uventet musikalsk opplevelse ble etter sitrende forventninger presentert i et fullsatt Stavanger Konserthus, til meget stor begeistring!


Athana
Trioen har base i Stavanger og har holdt det gående siden 1999. Ledet av gitarist/komponist Alf Terje Hana. Med seg har han Torgeir Nes og Øyvind Grong. Dette er den tiende utgivelsen siden 2005. Stikkord som elektroakustisk/kontemporært/industri/støy og pent, er alle en del av uttrykket.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format Blu-ray + CD
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 2 Skuespillere Athana, Stavanger Symphony Orchestra, Stewart Copeland
Artist Athana, Stavanger Symphony Orchestra, Stewart Copeland Bestillingsnummer WAM418974
Leverandør Cameloso AS (ESS Engros AS)

Anmeldelser