Bambieffekten (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Veronica og Cecilie, begge i begynnelsen av 20-årene, treffer hverandre på nettet. De inngår en selvmordspakt og drar ut på Veronicas familiehytte i havgapet, hvor de skal dokumentere sine siste dager ved hjelp av et videokamera. Men når guttene fra nabohytta dukker opp, avsløres det at jentene har vidt forskjellige behov og mål.

Den norske indiefilmen Bambieffekten har vært mye omtalt for tematikken den tar for seg , men fortjener vel så stor oppmerksomhet for skuespill og komposisjon. I likhet med for eksempel The Blair Witch Project er filmen satt sammen av rollefigurenes "egne" opptak, men dette er ingen thriller - Bambieffekten er tvert i mot et sobert, realistisk og følsomt fortalt drama, i stor grad båret fram av hovedrolleinnehaverne Victoria Winge og Julia Schacht. Filmen er regissert av Øystein Stene, mens birollene innehas av navn som Kim S. Falck-Jørgensen, Kristoffer Joner, Knut Joner og Ane Dahl Torp.

Bonusmateriale

  • Øystein Stenes kortfilm <I>I Siste Øyeblikk</i>
  • Se Julia Schacht og Viktorias Winges opptak fra en filminnspilling utenom det vanlige: - Vi knuste biler og drakk oss fulle!
  • 4 slettede scener

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Øystein Stene Skuespillere Ane Dahl Torp, Julia Schacht, Kim S. Falck-Jørgensen, Knut Joner, Kristoffer Joner, Viktoria Winge
Bestillingsnummer N7357

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende