Barnepiken (UK-import) (BLU-RAY)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Barnepiken er et gripende, varmt og humoristisk drama basert på Kathryn Stocketts bestselgerroman med samme navn. Emma Stone (Easy A), Octavia Spencer (Ugly Betty) og Viola Davis (Doubt) leverer alle glitrende skuespill i de tre hovedrollene. Filmen ble i 2012 nominert til fire Oscar-statuetter, deriblant for beste film.

De amerikanske sørstatene, første halvdel av 1960-tallet: Vi befinner oss i den lille byen Jackson i Mississippi, hvor vi møter tre svært forskjellige kvinner. Det de har til felles er at de alle møter motstand i samfunnets forventninger og begrensninger.

Tjueto år gamle Skeeter er en ung, hvit kvinne som ifølge hennes mor har ett viktig oppdrag; å finne seg en mann og gifte seg. Selv har hun helt andre planer. Hun ser hvordan de svarte hushjelpene behandles av sine hvite oppdragsgivere, og bestemmer seg for å skrive ned historiene deres. Det hemmelige prosjektet bryter samfunnets regler og setter dem alle i fare, men fra den utrolige alliansen oppstår et bemerkelsesverdig fellesskap mellom kvinnene - et felleskap som kanskje har makt til å endre den lille byen.

Prisvinnende Barnepiken er regissert av Tate Taylor, og i øvrige roller treffer vi navn som Bryce Dallas Howard, Jessica Chastain, Sissy Spacek, Mike Vogel, Mary Steenburgen og Allison Janney.

Bonusmateriale

  • The Making Of The Help: From Friendship to Film
  • In Their Own Words: A Tribute To The Maids Of Mississippi
  • Deleted Scenes
  • "The Living Proof" Music Video

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 26 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Islandsk, Nederlandsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Tate Taylor Skuespillere Ahna O'Reilly, Allison Janney, Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Jessica Chastain, Octavia Spencer, Sissy Spacek, Viola Davis
Bestillingsnummer BUY0175201

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i