Inngår i
  • Høstens Nyheter!
  • Filmnyheter til spesialpris

Belle (2021) (BLU-RAY)

169,50 16950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Fra den Oscar-nominerte regissøren Mamoru Hosoda og Studio Chizu (skaperne av Wolf Children og Mirai) kommer et nytt mesterverk som vil ta pusten fra deg: BELLE.

17 år gamle Suzu går på videregående og bor hjemme sammen med faren sin i en liten landsby. Hun er ensom og har aldri følt at hun har passet inn, og i flere år har hun kun vært en skygge av seg selv. En dag kommer hun over den virtuelle verden “U”. En online-verden med over 5 milliarder brukere. Her er hun ikke Suzu lenger, men BELLE, en verdensberømt sanger med over 200 millioner følgere! Det fører til et krevende dobbeltliv for den sjenerte Suzu, og snart tar det hele en uventet vending når skjønnheten Belle møter på det fryktinngytende udyret; den mystiske og fascinerende Dragen. En skapning som lenge har skapt frykt og uro inne i “U”. Men hvem er han, egentlig? Suzu legger ut på en reise for å avdekke Dragens identitet. En reise som vil vise seg å bli mye større og viktigere enn først antatt. Sammen med Dragen vil hun straks oppdage nye sider av seg selv, og komme et steg nærmere sin egen sanne identitet, og et steg nærmere å være fri.

BELLE tar oss med inn i et magisk og altsoppslukende univers, og skildrer hvordan vennskap, kjærlighet og tilhørighet går på tvers av verdenene vi lever og kommuniserer i. Den virkelige og den virtuelle. BELLE har mottatt fantastiske kritikker og trollbundet kritikere og publikum verden over.

OBS: Kommer både med original og norsk tale!

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2021 Utgitt 2022
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Anime Antall disker 1
Aldersgrense 9 Undertekster Norsk
Regissør Mamoru Hosoda Bestillingsnummer BRN0833

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i