Biler 1 - 3 (BLU-RAY)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Biler (2006)
Racerbilen Lynet McQueen er på vei til California for å delta i det store mesterskapet Pistong-Cup. Men på Route 66 går det galt og han ender opp i Radiator by, et lite sted hvor livet virkelig går på tomgang. Her møter han blant annet den superlekre Porschen Sally, den rustne kranbilen Bill og den mystiske veteranbilen Doc Hudson. En uvanlig gjeng som hjelper Lynet McQueen å innse at det faktisk finnes viktigere ting i livet enn trofeer, berømmelse og sponsorpenger.

Biler 2 (2011)
Vennskapet mellom den berømte racerbilføreren Lynet McQueen og den makeløse kranbilen Bill fører dem til spennende nye steder i Biler 2 - duoen reiser nemlig verden over for å konkurrere i det første Grand Prix-VM noensinne. Men på veien til mesterskapet møter de hindringer, omveier og lattervekkende overraskelser når Bill blir innblandet i et forbløffende eventyr med internasjonal spionasje. Han slites mellom å hjelpe Lynet McQueen i det viktige billøpet eller å utføre et topphemmelig spionoppdrag, og den actionfylte reisen munner ut i en eksplosiv biljakt gjennom gatene i Japan og Europa. Med vennene sine hakk i hæl, og hele verden som publikum, opplever Bill sitt livs eventyr.

Biler 3 (2017)
Fest setebeltet og gjør deg klar for fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet - ulikt noe du tidligere har sett!

Når en bølge av høyteknologiske racerbiler og en sleip utfordrer inntar Piston Cup, må legendariske Lynet McQueen skaffe nye allierte og finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene.

Produktfakta

Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Familiefilm Antall disker 1
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Norsk), DTS HD (Engelsk), DTS HD (Svensk), DTS HD (Dansk), DTS HD (Finsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer BNH6048456 Serie Biler

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i