Biler / Biler 2 (BLU-RAY)

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fra de Oscar-belønnede skaperne av De Utrolige og Oppdrag Nemo kommer Biler og Biler 2 - to fartsfylte eventyr med masse latter, kule doninger og blendende animasjon fra start til mål. Denne samleboksen inneholder begge filmene.

Biler (2006)
Racerbilen Lynet McQueen er på vei til California for å delta i det store mesterskapet Pistong-Cup. Men på Route 66 går det galt og han ender opp i Radiator by, et lite sted hvor livet virkelig går på tomgang. Her møter han blant annet den superlekre Porschen Sally, den rustne kranbilen Bill og den mystiske veteranbilen Doc Hudson. En uvanlig gjeng som hjelper Lynet McQueen å innse at det faktisk finnes viktigere ting i livet enn trofeer, berømmelse og sponsorpenger.

Biler 2 (2011)
Vennskapet mellom den berømte racerbilføreren Lynet McQueen og den makeløse kranbilen Bill fører dem til spennende nye steder i Biler 2 - duoen reiser nemlig verden over for å konkurrere i det første Grand Prix-VM noensinne. Men på veien til mesterskapet møter de hindringer, omveier og lattervekkende overraskelser når Bill blir innblandet i et forbløffende eventyr med internasjonal spionasje. Han slites mellom å hjelpe Lynet McQueen i det viktige billøpet eller å utføre et topphemmelig spionoppdrag, og den actionfylte reisen munner ut i en eksplosiv biljakt gjennom gatene i Japan og Europa. Med vennene sine hakk i hæl, og hele verden som publikum, opplever Bill sitt livs eventyr.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 42 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør John Lasseter / Brad Lewis Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer BNH6025156 Serie Biler, Pixar

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i