Black Death (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Middelalderens England er sterkt rammet av Svartedøden (Black Death). Kropper ligger spredt i hundrevis, landet er i kaos og ett eneste håp gjenstår. Det går rykter om en by som er upåvirket av den dødelige pesten. Den unge munken Osmund (Eddie Redmayne) får i oppdrag å lede den fryktløse ridderen Ulrich (Sean Bean) og hans barske menn til den avsidesliggende byen. Deres mål er å fange en necromancer - en åndebesverger som kan vekke de døde til liv.

Deres ferd blir forræderisk og full av farer da de utsettes for både drapslystne røverbander og ondskapsfulle heksebrennere, og deres tro blir satt på stadig sterkere prøve. Omsider finner de necromanceren, som viser seg å være en mystisk skjønnhet ved navnet Langiva (Clarice van Houten). Når Langiva avslører sin djevelske identitet og tilbyr Osmund hans innerste ønske, starter deres virkelige reise...

Bonusmateriale

  • Bringing Black Death To Life
  • Interviews
  • B-Roll

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Christopher Smith Skuespillere Carice Van Houten, Eddie Redmayne, Kimberley Nixon, Sean Bean
Bestillingsnummer N286552-8

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende