Inngår i kampanje

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn (Blu-ray 3D + Blu-ray)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
For å dra nytte av 3D-funksjonen trenger du en 3D-TV, samt en Blu-ray-spiller med støtte for 3D.

3D-briller følger ikke med filmen.


Blånissene har forsovet seg etter den lange høstsøvnen og våkner til den kaldeste vinteren de noensinne har opplevd. Nede i dalen hos rødnissene er det krise. En stor isbre truer med å knuse gården de bor på. Bonden har alt forlatt gården, og rødnissene blir snart tvunget til å gjøre det samme. Kan Dronning Fjellrose hjelpe rødnissekongen Dreng?

Dronning Fjellrose har hørt en gammel fortelling om et magisk Blåhorn som kan forandre været. Hornet ble gjemt bort i Gråfjell for mange hundre år siden. Dersom hun klarer å finne hornet, kan hun blåse mildvær for å smelte isbreen. Men de andre blånissene advarer mot hornet. Det ble gjemt bort fordi det også kan blåse kaldt vær og påkalle den fryktelige blåstormen. Sist det ble brukt, var resultatet katastrofalt for blånissene. Fjellrose og Dreng trosser advarslene og legger ut på en eventyrlig jakt etter hornet. På ferden møter de både rare skapninger og komiske husfolk. Men burde de ha hørt på advarslene ...?

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn er et spektakulært eventyr for hele familien. Filmen er Norges første helaftens kinofilm i 3D. I rollene møter vi blant andre Ane Viola Andreassen Semb, Johan Tinus Austad Lindgren, Per Christian Ellefsen, Toralv Maurstad, Elsa Lystad, Robert Skjærstad og Hilde Lyrån. Regien er ved den rutinerte regissøren Arne Lindtner Næss, mannen bak alle seks Olsenbanden Jr.-filmene, SOS Svartskjær og Venner For Livet.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray 3D + Blu-ray
Sone Sone B Sjanger Familie, Jul
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Arne Lindtner Næss Skuespillere Ane Viola Semb, Elsa Lystad, Johan Tinus Austad Lindgren, Per Christian Ellefsen, Toralv Maurstad
Bestillingsnummer 76NSB8800329NF Serie Norske Filmklassikere

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i