Blue Valentine (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Prisvinnende Blue Valentine er en intim og lidenskapelig film om et problemfylt kjærlighetsforhold, hvor Michelle Williams (som ble Oscar-nominert for innsatsen) og Ryan Gosling spiller hovedrollene med bravur.

Dean og Cindy er et ungt ektepar som begynner å gå lei. Etter seks år sammen, og med en ung datter, bor de i et beskjedent, ferdigfabrikkert hus i utkanten av Pennsylvania. Dean tjener til livets opphold som maler, Cindy som sykepleier. Forholdet har åpenbart mistet gnisten det én gang hadde, og som et siste forsøk på å blåse nytt liv i samværet bestemmer de seg for å bruke et gavekort de har fått til et kjærlighetsmotell. Det temabaserte sci-fi-rommet hvor de skal tilbringe sin make it or break it-kveld er passende nok kalt "The future".

Seks år tidligere møtes Dean og Cindy for første gang på et sykehjem i Brooklyn, hvor Cindy er i praksis som sykepleier og Dean er en arbeiderklassegutt på sykebesøk. Cindy er allerede i et forhold, men Dean faller pladask ved første blikk og bruker sin energiske sjarm for alt den er verdt. Begge formelig stråler av en gjensidig forsterkende glød og optimisme, mens de nære båndene mellom dem dannes.

De to livsfasene deres kryssklippes gjennom hele filmen, et smart grep som skaper umiddelbar interesse. Regissør Derek Cianfrance formidler historien med en sjelden nærhet og åpenhjertighet, mens scenene tidvis er uvanlig private - en intimitet som forsterkes av det intense visuelle uttrykket, med utstrakt bruk av nærbilder og stemningsskapende fargekoloritter.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Derek Cianfrance Skuespillere Michelle Williams, Ryan Gosling
Bestillingsnummer 460230 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende