Borgen - Sesong 3 (UK-import) (BLU-RAY)

179,10 17910 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I tredje sesong av danske Borgen møter vi en ganske annen Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) enn henne vi forlot på Folketingets talestol. Det er to og et halvt år siden sist vi møtte henne. Hun er ikke lenger statsminister. Nyborg har forlatt politikken og er nå en høyt betalt foredragsholder - samtidig som hun innehar flere tunge styreverv.

Nyborgs gamle parti, De Moderate, har i hennes fravær lagt kursen om. Den nåværende partilederen er Birgittes gamle kronprins, Jacob Kruse (Jens Jacob Tychsen), han som i sin tid forrådte henne og deretter ble "forfremmet" til en stilling som EU-kommissær. Kruse har nå bidratt til å trekke De Moderate i en mer borgerlig retning, slik at partiet selv innen utlendingstemaet har nærmet seg den sittende regjeringen - ledet av Lars Hesselboe.

Det blir stadig vanskeligere for Birgitte Nyborg å observere hvilke politiske avtaler De Moderate inngår, og den forhenværende statsministerens vender tilbake til politikken. Der Borgen tidligere var hennes arbeidsplass som partiformann og statsminister, blir Borgen nå målet for hennes bestrebelser. Denne sesongen handler om demokratiets aller innerste byggestein - det å formulere et standpunkt og finne tilhengere for det. Denne gang stilles spørsmålet: Kan du oppnå makt og likevel bevare deg selv?

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Utgitt 2013
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie Antall disker 2
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Birgitte Hjort Sørensen, Johan Philip Asbæk, Mikael Birkkjær, Sidse Babett Knudsen
Bestillingsnummer FCD744 Serie Borgen

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie