Breaking Bad - Sesong 4 (BLU-RAY)

103,20 10320 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Breaking Bad, serien om den en gang så behagelige kjemilæreren Walter White (Bryan Cranston) når i denne sesongen et kritisk høydepunkt i White's forvandling til dødelig kriminell.

Samtidig må han takle at hans unge medskyldige, Jesse, opparbeider seg en fiendtlig og motvillig holdning til prosjektet han nå er så avhengig av, at kona er mer fjern for han enn noensinne - og ikke minst at sterke krefter truer hele virksomheten, som tvinger White til å ta desperate og farlige valg. Det hele kulminerer i en sesongsavslutning av de sjeldne, som vil gjøre deg totalt målløs.

Dette er den fjerde sesongen av den ekstremt kritikerroste serien opprinnelig sendt på AMC, samme kanal som står bak kvalitets-TV som Mad Men, Rubicon og The Walking Dead. Bryan Cranston har mottat tre strake Emmy-priser for rollen som Walter White, mens Aaron Paul i 2010 vant for beste birolle i en dramaserie.

Bonusmateriale

  • Inside Breaking Bad
  • Deleted & Extended Scenes
  • Gag Reel
  • Better Call Saul Commercials
  • Behind The Scene Featurettes

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 10 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aaron Paul, Anna Gunn, Betsy Brandt, Bob Odenkirk, Bryan Cranston, Dean Norris, Jonathan Banks, RJ Mitte
Bestillingsnummer 52GSB6232537 Serie Breaking Bad

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende