Broen - Sesong 1 (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
En kvinne blir funnet drept på Øresundsbroen, midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Både svensk og dansk politi tilkalles, og politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København befinner seg snart på åstedet. Men det som i første omgang ser ut til å være ett mord, viser seg å være to. To kropper er delt på midten og satt sammen til én.

Dette spektakulære dobbeltdrapet er bare begynnelsen på en bølge av vold som ingen noensinne har sett maken til. Dobbeltmorderen fra Øresundsbroen gir seg til kjenne via media, og avslører sin visjon. Han ønsker å belyse fem forskjellige problemområder i samfunnet, og han har brukt mange år til å finpusse drapsplanene sine. Mordene på broen er bare begynnelsen på en grufull rekke handlinger. For det svenske og danske politiet blir dette et kappløp mot tiden og en overlegen fiende.

Den kritikerroste svenskdanske samproduksjonen Broen, vist på NRK her hjemme, er en mørk kriminalthriller med isnende spenning og makabre vendinger. Serien stråler av kvalitet i alle ledd, fra manus og regi til de mange, sterke skuespillerne. Actionkjenningen Kim Bodnia (Pusher, Nattevakten) er herlig som den joviale dansken Martin Rohde, mens Sofia Helin (Arn-filmene) er magisk som hans lynende intelligente, men sosialt mistilpassede svenske motpart - Saga Norén er utvilsomt en av de mest spennende kvinneskikkelsene i nordisk TV noensinne.
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 9 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Dansk), DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 8373-91N0

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i