Inngår i kampanje

Brutte Omfavnelser (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Da Mateo Blanco mistet synet og sitt livs kjærlighet i en bilulykke, reduserte han seg selv til et pseudonym. Han ble Harry Caine. Hvis han ikke lenger kunne regissere film, ville han heller dyrke ideen om at Mateo døde sammen med elskede Lena på forblåste Lanzarote. I dag livnærer Harry seg som manusforfatter ved hjelp av sin trofaste sekretær Judit García og hennes sønn Diego. Harry er blitt en aktiv og attraktiv mann som lever livet til fulle med sine gjenværende sanser, tuftet på ironi og selvpåført hukommelsestap.

En kveld blir Diego akutt syk, og Harry tar hånd om gutten mens Judit er bortreist. Når Diego kommer til krefter igjen vil han at Harry skal rive vekk sløret til fortiden, der Mateo Blanco levde i lidenskap med sin fotogene førstedame Lena, hun som samtidig hadde et miserabelt samliv med finansmannen Ernesto Martel. Historien som Harry overraskende nok begynner å fortelle, er et drama med mange lag, med farlig sjalusi, maktmisbruk, svik og dyp skyldfølelse. Og når Judit kommer hjem og forklarer sin mangeårige bitterhet, blir en godt bevart hemmelighet avslørt.

Fra den spanske mesterregissøren Pedro Almodovar kommer Brutte Omfavnelser, en noir-inspirert - men fargerik og sensuell, som Almodovar alltid er - historie om farlig kjærlighet. Med seg har han et knippe skuespillere vi kjenner igjen fra hans tidligere filmer. Øverst på rollelista står Penelope Cruz, som fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Almodovars Oscar-vinnende Alt Om Min Mor (1999), og som siden har vært å se i storfilmer som Alle De Vakre Hestene (2000), Volver (2006) og Woody Allens Vicky Cristina Barcelona (2008).

Bonusmateriale

  • The Anthropophagous Concilor - Kortfilm
  • Slettede Scener

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 7 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Spansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Pedro Almodovar Skuespillere Blanca Portillo, Jose Luis Gomez, Lluis Homar, Penélope Cruz, Ruben Ochandiano, Tamar Novas
Bestillingsnummer NBDSF5935 Serie Skeiv film

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i