Buzz Aldrin, Hvor Ble Det Av Deg I Alt Mylderet? (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Boksuksessen som ble TV-suksess: Buzz Aldrin, Hvor Ble Det Av Deg I Alt Mylderet? er NRK-serien basert på Johan Harstads kritikerroste debutroman med samme navn.

I motsetning til tilsynelatende alle i den oppvoksende slekt, ønsker ikke gartneren Mattias å stikke seg fram. Sin fantastiske sangstemme til tross, har han ingen andre ambisjoner enn å leve en tilbaketrukket og mest mulig anonym tilværelse.

Men dét er ikke lett. Foreldre, kjæreste, venner og omgivelser forventer noe mer. Mattias finner trøst og næring til sin livsholdning i astronauten Buzz Aldrin, han som i 1969 - for øvrig den dagen Mattias ble født - satte sine føtter som nummer to på månen. For så å bli glemt. Buzz Aldrin er i Mattias' øyne den ypperste toer. Et menneske som gjennomførte en av de største bragdene i menneskets historie, men som ikke ba om oppmerksomhet for det. Han ville bare gjøre en god jobb, være til nytte. Akkurat som Mattias selv.

Buzz Aldrin, Hvor Ble Det Av Deg I Alt Mylderet? har manus og regi av Geir Henning Hopland, mens vi i hovedrollen som Mattias møter Pål Sverre Valheim Hagen (Max Manus, deUSYNLIGE). De øvrige rollene spilles av blant andre Bjarne Henriksen, Rikke Lylloff, Annfinnur Heinesen, Annika Johannessen, Chad Coleman og Helle Fagralid.
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 52 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Geir Henning Hopland Skuespillere Annfinnur Heinesen, Annika Johannessen, Bjarne Henriksen, Chad Coleman, Helle Fagralid, Pål Sverre Valheim Hagen, Rikke Lylloff
Bestillingsnummer BNY6023256

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende