Celine Dion - Live In Las Vegas: A New Day (BLU-RAY)

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A New Day Has Come
  2. The Power Of Love
  3. It's All Coming Back To Me Now
  4. Because You Loved Me
  5. To Love You More
  6. I'm Alive
  7. I Drove All Night
  8. Seduces Me
  9. If I Could
  10. Pour que tu m'aimes encore
  11. I Surrender
  12. Ammore Annascunnuto
  13. All The Way
  14. I've Got The World On A String
  15. I Wish
  16. Love Can Move Mountains
  17. River Deep, Mountain High
  18. My Heart Will Go On
  19. Because You Loved Me - A Tribute To The Fans (Bonus Feature)
  20. All Access (Feature)
  21. The Secrets (Bonus Feature)


Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Musikk
Antall disker 2 Skuespillere Celine Dion
Artist Celine Dion Bestillingsnummer SNY717337BR