Kristoffer Robin Og Ole Brumm (BLU-RAY)

Slippes 11/02
149,50 14950 Veil. pris 179,50
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato

I det hjertevarme live-action eventyret, «Kristoffer Robin og Ole Brumm» møter vi igjen den en gang så unge gutten, med utallige opplevelser fra Hundremeterskogen sammen med sine høyst verdsatte kosedyrvenner, nå som voksen og uten retning på sitt liv. Nå er det opp til barndommens venner å våge seg inn i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til den kjærlige og lekne gutten han en gang var.

Kristoffer Robin er voksen og i en jobb der han er overarbeidet, underbetalt og står overfor en usikker fremtid. Han har egen familie, men hans arbeid har blitt selve livet og han har liten tid til sin kone og datter. Kristoffer har glemt sin idylliske barndom, som han tilbrakte med sin kjære bjørn og hans venner. 
Men når han blir gjenforent med Ole Brumm, nå litt mer fillete og skitten etter mange år med klemmer og lek, blir deres vennskap gjenopplivet. Kristoffer blir minnet om de endeløse dagene fra en lykkelig barndom med barnlig underverk og gleden av å ha masse av tid til ikke å gjøre noe som helst. Etter et uhell med Kristoffer Robins koffert, reiser Ole Brumm, Tigergutt og Nasse Nøff, fra Hundremeterskogen til London for å overlevere koffertens og det viktige innhold til Kristoffer……fordi dine beste venner vil alltid stille opp for deg.

Bonusmateriale

  • En film er laget for Brumm
  • Brumm finner stemmen sin
  • Brumm og Walt blir gode venner
  • Brumm og vennene hans kommer til liv

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2017 Utgitt 2019
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Barn, Familiefilm Antall disker 1
Aldersgrense 6 Undertekster Norsk
Regissør Marc Forster Skuespillere Brad Garrett, Bronte Carmichael, Chris O'Dowd, Ewan McGregor, Hayley Atwell, Jim Cummings, Mark Gatiss, Nick Mohammed, Peter Capaldi, Sophie Okonedo, Toby Jones
Bestillingsnummer BNY6051756 Serie Disneys levende klassikere

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i