Inngår i
  • Back to cool - Samlebokser

Clint Eastwood Eight Movie Blu-ray Collection (BLU-RAY)

639,00 63900 Veil. pris 699,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Coogan's Bluff (Med Alle Midler) (1968)
Coogan er en politimann fra Arizona som blir sendt til New York for å hente en fange. Fangen han skulle hente er ikke klar, så han bestemmer seg for å ta noen snarveier. Da går det selvfølgelig ikke bedre enn at fangen rømmer, og Coogan blir beordret hjem. Men han er altfor sta til å reise hjem tomhendt, så han begir seg ut i storbyen for å finne fangen sin igjen.

Breezy (1973)
Den unge og frie haikeren Breezy, rømmer fra en litt for nærgående sjåfør, og tar tilflukt i bilen til Frank Harman. Han er en skilt, middelaldrende eiendomsmegler og disse to svært forskjellige menneskene har ulike meninger når de kommer over en skadet hund. Men på en eller annen måte knytter han og Breezy et uvanlig bånd, i strid med alle konvensjonelle forventninger.

The Beguiled (1971)
Under borgerkrigen blir en såret nordstatssoldat skjult av den kvinnelige rektoren og elevene ved en jenteskole i sør. Etter hvert som han kvikner til øker begjæret hans, men kan han virkelig stole på fiendens kvinner? Han tar sjansen, men innser snart at han ikke kan stole på sin velgjører … hverken når det gjelder hans kjærlighet eller hans liv!

Play Misty For Me (1971)
En avslappet jazz-DJ, med sansen for flotte biler og vakre kvinner, tror han har en one-nightstand med en tiltrekkende brunette, som innrømmer at hun er en stor fan. Men den ene natten blir til et tilbakevendende mareritt ettersom hun forfølger ham nådeløst, og gjør hans bekymringsløse tilværelse om til et helvete som truer med å ødelegge alt som betyr noe for ham.

Two Mules For Sister Sara (1970)
Mexico i det 19. århundre; en amerikansk leiesoldat redder en nonne fra dem som vil misbruke henne. Så viser det seg at dette tilfeldige møtet er et lykketreff, fordi hun vet en hel del om offiserene i den forlegningen han planlegger å storme.

Joe Kidd (1972)
Filmen er laget i 1971, og bringer sammen den drevne westernregissøren John Sturges, den klassiske High Sierra-bakgrunnen og topp skuespillerprestasjoner av Robert Duvall og den barkede Eastwood som leiemorderen som handler etter sin helt spesielle oppfatning av rettferdighet.


High Plains Drifter (Fremmed Uten Navn) (1970)
Clint Eastwoods andre film som regissør tar ham tilbake til vante omgivelser i det ville vesten og den karakteristiske rollen som «mannen uten navn». Eastwood portretterer en mystisk fremmed som dukker opp fra den hete ørkenen og rir inn i den plagede byen Lago.
 
The Eiger Sanction (Iskald Hevn) (1975)
Clint Eastwood regisserer og spiller i denne intrigefylte internasjonale actiontrilleren hvor handlingen er lagt til de sveitsiske alper. Hemlock, en pensjonert leiemorder som har startet et roligere liv som kunstsamler, blir brått tvunget ut av pensjonisttilværelsen for å jakte på en livsfarlig dobbeltagent som har myrdet en nær venn

Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 8 Spilletid 14 timer 2 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Clint Eastwood
Bestillingsnummer 52GSB8303562

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende