Cornelis (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Cornelis, med Hans-Erik Dyvik Husby i hovedrollen som Cornelis Vreeswijk, er historien om en av Nordens aller største musikklegender. Regissør Amir Chamdin har her laget en gripende, opprørende og vakker film, fylt med den svenske trubadurens musikk.

Cornelis levde et hardt kunstnerliv - en eksistens som begynte på nytt like mange ganger som den havarerte. Men først og fremst er dette en film om en mann som hele sitt liv søkte etter kjærlighet og bekreftelse. I rollen som visesangeren Vreeswijk møter vi norske Dyvik Husby, tidligere vokalist i rockebandet Turboneger (da under aliaset Hank von Helvete) og kjent fra hovedrollen i publikumssuksessen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret i 2009.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Amir Chamdin Skuespillere David Dencik, Frida Sjögren, Hans-Erik Dyvik Husby, Helena Af Sandeberg, Johan Glans, Malin Crepin
Bestillingsnummer 460184 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende