Inngår i kampanje
  • Filmdealen 10 for 650,-
  • Filmdealen 5 for 350,-
  • Filmdealen 3 for 250,-

Crazy Heart (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Jeff Bridges er den semitragiske, romantiske antihelten Bad Blake, en nedkjørt countryartist med altfor mange ekteskap, altfor mange år på turné og altfor mange drinker bak seg. Når Jean Craddock (Maggie Gyllenhaal), en musikkjournalist som oppdager mannen bak den avdankede artisten, ønsker å hjelpe, klarer han ikke å motstå fristelsen.

I en alder av 57 år lever Bad fremdeles av å spiller sine gamle slagere på brune puber og bowlinghaller, for et aldrende publikum i en alkoholrus hinsides enhver fornuft. Hans tidligere berømmelse er kun et falmet minne og det beste han kan håpe på er å inngå et samarbeid med sin tidligere læregutt, den nå svært så suksessfulle Tommy Sweet (Collin Farrell). Etter utallige konserter møter Bad en kveld den unge lokale journalisten Jean, og han blir mer betatt enn vanlig. Jean, en alenemor med sine egne feilgrep bak seg, innser det idiotiske i å tro på hans løgner. Likevel havner de i hverandres armer gang etter gang. Er det mulig for Bad, som så vidt klarer å holde sitt eget hode over vann, å ta vare på noen andre?

Regissør Dominic Cooper blåser med glimrende Crazy Heart nytt liv i det velkjente temaet alkoholisert countrysanger. Jeff Bridges leverer det som muligens vil bli stående som hans livs rolle, der han spiller den fallerte Blake med uanstrengt, sår inderlighet. Dessuten leverer han varene også musikalsk, i form av originale låter fra den Grammy-vinnende artisten og produsenten T-Bone Burnett (Walk The Line, O Brother Where Art Thou). Ikke overraskende altså, at både Bridges og Burnett mottokk Oscar-priser for innsatsen - førstnevnte som beste mannlige skuespiller og sistnevnte for beste originallåt med "The Weary Kind (Theme From Crazy Heart)", skrevet sammen med Ryan Bingham.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal & Robert Duvall on What Brought Them to Crazy Heart

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Scott Cooper Skuespillere Beth Grant, Colin Farrell, Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal, Robert Duvall, Sarah Jane Morris
Bestillingsnummer FPHE-99141846 Serie Oscar-vinnere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i