Date Night (UK-import) (BLU-RAY)

119,00 11900
Ikke i beholdning hos leverandør
Phil (Steve Carell) og Claire Foster (Tina Fey) er et fornuftig og kjærlig ektepar med to barn, bosatt i New Jersey. Ekteparet har en ukentlig "date night" - et forsøk på å gjenskape de tidlige dagers krydder og spenning, men som alltid finner sted på den samme restauranten, med den samme maten og de samme menneskene.

Når et vennepar bestemmer seg for å skille lag frykter Phil og Claire å ende opp på samme måte, og for å livne opp deres tradisjonelle kveld sammen bestemmer Phil seg for å ta med Claire til Manhattans hotteste nye restaurant. Dessverre har de ikke reservert bord, så de ender opp med å lyve seg til et annet pars reservasjon. Phil og Claire blir dermed The Trippelhorns. Det de ikke vet, men ganske kjapt finner ut, er at virkelighetens Trippelhorn-par har en heller broket fortid og blir jaktet på av korrupt politi.

Actionkomedien er regissert av Shawn Levy (Natt På Museet-filmene, Den Rosa Panteren) og har, i tillegg til Carell og Fey, blant andre Mark Wahlberg, Mila Kunis og James Franko på rollelista.

Bonusmateriale

  • Deleted/Alternate Scenes
  • Directing 301
  • Disaster Dates
  • Directing Off Camera
  • Steve and Tina Screen Tests
  • Gag Reel

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Shawn Levy Skuespillere James Franco, Mark Wahlberg, Mila Kunis, Steve Carell, Tina Fey
Bestillingsnummer 4177907093

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende