De Blå Hav (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bli med BBC på en spennende utforskning av hemmelighetene under havoverflaten. Utgivelsen inneholder 8 episoder av 50 minutter fordelt på to disker.

Serien avslører de skjulte historiene om dypet. Vi følger et team på fire marineeksperter som gjennom ett år seiler verden rundt, til tre forskjellige havområder, for å utforske vår planets siste, ekte villskap – nemlig havene. Bli med BBC på en spennende utforskning av hemmelighetene under havoverflaten. Utgivelsen inneholder 8 episoder av 50 minutter fordelt på tre disker.

Serien avslører de skjulte historiene om dypet. Vi følger et team på fire marineeksperter som gjennom ett år seiler verden rundt, til tre forskjellige havområder, for å utforske vår planets siste, ekte villskap – nemlig havene.

Denne spektakulære, overraskende serien kombinerer fantastisk fotografering og fascinerende innsikt med energien og spenningen i en god thriller. Fra det slående, men milde, turkise havet i Karibien til det iskalde arktiske skjuler det seg mange hemmeligheter og historier som vi knapt kjenner til. Et team av uforferdete eventyrere drar rundt på verdens hav for å oppdage verden under bølgene. I hver episode ser vi dem utforske en ny sjø eller ett nytt hav: De dykker hver dag i det ukjente dypet, står overfor personlige utfordringer og ekte fare. Vi opplever historier som fascinerer og bergtar.

Episoder:
Disk 1
Sea of Cortez
Southern Ocean
Red Sea
Atlantic Ocean
Disc 2
Indian Ocean (Mozambique)
Indian Ocean Coastal Waters (Tanzania)
Mediterranean
Arctic Ocean

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 40 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 460191 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende