De Mistenkte (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Smart filmet og umåtelig fascinerende. De mistenkte ble raskt en av de mest særegne, intrikate, mørkeste og uimotståelige filmene som noen gang er lagd.

Fem vaneforbrytere – Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Benicio Del Toro, Kevin Pollak og Stephen Baldwin – er fanget i filmens labyrintaktige plot som styres av en iskaldt beregnende, mystisk og nesten legendarisk kriminell mesterhjerne ved navn Keyser Soze. Motstrebende går de fem mennene med på å gjøre et ran for Soze. Planen er tilsynelatende vanntett, og alt tyder på at det er et vanlig rutineoppdrag. Men er det virkelig så enkelt? Regissør Bryan Singer har skapt en vellykket thriller i film noir-sjangeren hvor spenningen bare stiger og stiger, samtidig som den inneholder en perfekt blanding av humor, dramatikk og brutalitet.

Filmen ble belønnet med to Oscar-priser, som gikk til Kevin Spacey (beste mannlige birolle) og manusforfatter Christopher McQuarrie (beste originalmanus) for deres bidrag til denne forbløffende, mangesidige og uforglemmelige thrilleren.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Bryan Singer Skuespillere Benicio Del Toro, Chazz Palminteri, Gabriel Byrne, Giancarlo Esposito, Kevin Pollak, Kevin Spacey, Pete Postlethwaite, Stephen Baldwin, Suzy Amis
Bestillingsnummer NC1364298

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i