Inngår i kampanje

Death At A Funeral (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
For de fleste er begravelser bare noe man ønsker å få overstått, og hvis det var opp til Daniel ville han hoppet over dagen hvor hans far skulle gravlegges. Hvordan skal han klare å skrive et minneord som vil leve opp til det som hans suksessfulle forfatterbror har skrevet til tidligere familiebegravelser? Og hvordan skal han klare å dekke alle kostnadene til begravelsen, han som knapt klarer å brødfø seg selv og familien?

Når slekten samles på det prektige landstedet blir problemene flere. Kjæresten til kusinen Martha har kommet i skade å svelge et narkotisk stoff i stedet for beroligende medisin, og påstår hardnakket at det er liv i kisten! Og midt i det hele dukker en ukjent mann opp og truer med å avsløre den skandaløse sannheten om den avdøde. Nå er det opp til de to brødrene å gjennomføre begravelsen med en viss verdighet og samtidig sikre at farens hemmelighet følger med i graven.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 37 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Frank Oz Skuespillere Alan Tudyk, Daisy Donovan, Kris Marshall, Matthew MacFadyen, Peter Dinklage, Rupert Graves
Bestillingsnummer 9349-91N0

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også