The Fifth Estate (UK-import) (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I en tid der hemmeligholdelse er alfa omega og lekkasjer av klassifisert informasjon ofte er eksplosive saker, har WikiLeaks forandret spillereglene totalt. I en ny og dramatisk thriller basert på virkelige hendelser avslører The Fifth Estate - Den femte Statsmakt - hvordan en internett-jypling ble en av det 21. århundredes mest intense kontroversielle organisasjoner gjennom jakten på å avsløre svik og korrupsjon i maktens øverste sfærer.

Historien begynner med at WikiLeaks-gründeren Julian Assange (Benedict Cumberbatch) og hans kollega Daniel Domscheit-Berg (Daniel Brühl) slår seg sammen for å overvåke de privilegerte og mektige. På et lavt budsjett skaper de en plattform som tillater varslere anonymt å lekke hemmelige data og belyse lovbrudd hos myndighetsorganisasjoner og bedrifter. Det tar ikke lang tid før nyhetsstrømmen er større enn hva verdens mektigste mediebedrifter samlet klarer å grave opp. Men når Assange og Berg får tilgang til den største beholdningen av konfidensielle etterretningsdokumenter i amerikansk historie må de kjempe mot hverandre og stille et av vår tids definerende spørsmål: Hva er prisen for å holde hemmeligheter i et fritt samfunn - og hva er prisen for å avdekke dem?

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 8 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Bill Condon
Skuespillere Alicia Vikander, Anthony Mackie, Benedict Cumberbatch, Carice Van Houten, Daniel Brühl, Laura Linney, Moritz Bleibtreu Bestillingsnummer EO51794BR
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende